Angelo Keirsebilck | Website laten maken?
web development op maat.

Website laten maken?

Je wilt je professionele website laten maken door een gedreven expert die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen? Dan ben je hier aan het juiste in adres!

Wil je jouw website laten maken door een professional?

Als ondernemer of zelfstandige besef ik hoe cruciaal het is om een professionele website te hebben. Ben je op zoek naar iemand die jouw website kan laten maken, zonder daarbij een fortuin uit te geven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied mijn diensten aan om je te helpen bij het opzetten van een opvallende en effectieve online aanwezigheid, aangepast aan jouw unieke behoeften.

Klinkt dit als muziek in de oren? Ik bespreek graag jouw project in een korte online discovery call van 30 minuten.

Waarom zou je een website laten maken?

Een website maakt je bedrijf online vindbaar, wat essentieel is om nieuwe klanten te bereiken en omzet te vergroten.

Vergroot je online zichtbaarheid

Een website maakt je bedrijf online vindbaar, wat essentieel is om nieuwe klanten te bereiken en omzet te vergroten.

Professionele uitstraling

Een goed ontworpen website versterkt de geloofwaardigheid en professionaliteit van je bedrijf, wat vertrouwen wekt bij potentiële klanten.

Altijd toegankelijk

In tegenstelling tot fysieke locaties is je website 24/7 open, waardoor klanten altijd informatie kunnen vinden en aankopen kunnen doen.

Effectieve marketing

Een website dient als een centraal platform voor marketing en branding, waar je je verhaal kunt delen, unieke verkooppunten kunt benadrukken en direct met je doelgroep kunt communiceren.

Wat kost een website? En hoelang duurt de ontwikkeling?

De kostprijs voor het laten maken van een website hangt sterk af van de specifieke behoeften en omvang van jouw project. Ik zorg ervoor dat elke onderneming een op maat gemaakte oplossing krijgt die past bij hun budget. Bij mij kun je al een professionele website laten maken vanaf 750 euro, waarbij ik altijd streef naar een perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De gemiddelde duur voor het realiseren van een project ligt tussen de 3 en 5 weken, maar dit is flexibel en hangt ook sterk af van de omvang van het project en de snelheid waarmee de verschillende ontwikkelingsfases worden doorlopen.

Interessant? Bespreek de mogelijkheden van jouw project in een korte online call van 30 minuten.

Wat is de werkwijze om een website te laten maken?

01

Analyse & Content Bepaling

Voordat ik begin met het laten maken van je website, houden we een gedetailleerde sessie om jouw onderneming, doelgroep en essentiële content grondig te begrijpen.

02

Design

Na de analyse start het designproces. Ik ontwerp eerst de homepagina, die dient als basis voor de rest van de website. Na jouw feedback en goedkeuring, creëer ik de overige pagina's in een consistente en aantrekkelijke stijl.

03

Ontwikkeling

Met de goedkeuring van het design, begin ik met de ontwikkeling van de website. De focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en optimale weergave op alle apparaten, waarbij technische perfectie voorop staat.

04

Opleiding + Content

In de testomgeving leer ik je hoe je zelf de website kunt beheren en content kunt aanpassen. Deze fase zorgt ervoor dat je volledig voorbereid bent op het beheer van je website.

05

Website Live + Support

Voor de lancering controleren we samen alles nauwkeurig. Na het live gaan van de website, blijf ik beschikbaar voor voortdurende ondersteuning en optimalisatie.

Een technisch goede website laten maken?

Optimaal vindbaar

Bij alle websites pas ik geavanceerde Search Engine Optimisation technieken toe. Hiermee verhoog ik de zichtbaarheid van je website in zoekmachines, wat leidt tot meer bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw diensten of producten.

Responsief design

Elke website wordt ontwikkeld met een responsief design. Dit zorgt ervoor dat de website op alle apparaten, zoals smartphones en tablets, perfect functioneert, voor de beste gebruikerservaring.

Sterke beveiliging

Beveiliging is een prioriteit bij het laten maken van je website. Ik voer regelmatig updates uit en blijf alert op mogelijke bedreigingen om je website veilig en operationeel te houden.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Bij het laten maken van een website leg ik de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Je krijgt toegang tot een intuïtief dashboard, waarmee je na lancering gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen, waar en wanneer je maar wilt.

Wil je ook website laten maken?

Contacteer me en versterk je online aanwezigheid.

maak een online afspraak