Angelo Keirsebilck | Webflow
web development op maat.

Webflow

Bouw met de kracht van code - zonder code te schrijven. Neem de controle over in een visueel canvas. Webflow genereert nette, semantische code die klaar is om te publiceren of aan ontwikkelaars over te dragen.

Visual Designer

Met zijn krachtige visuele editor maakt Webflow het mogelijk om professionele, responsieve websites te ontwerpen zonder dat uitgebreide programmeerkennis nodig is. Naast ontwerp en ontwikkeling fungeert Webflow ook als een betrouwbaar hostingplatform, en zorgt ervoor dat websites niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook snel, veilig en schaalbaar.

Webflow CMS

Dynamische content

Je kunt aangepaste inhoudsstructuren definiëren voor verschillende soorten inhoud (zoals blogposts, productlijsten, enz.) met behulp van Collecties, die vergelijkbaar functioneren als databases.

Schrijf en bewerk inhoud

Direct op de pagina met real-time voorbeelden. Je kunt wijzigingen in realtime bekijken voordat je publiceert, wat handig is voor het waarborgen van de nauwkeurigheid van de inhoud.

Geen plugins vereist

In tegenstelling tot WordPress, zijn de meeste functionaliteiten ingebouwd in het platform, waardoor de noodzaak voor externe plugins vermindert.

Integratie met visuele editor

Integreert naadloos met de Webflow visuele editor, wat het gemakkelijk maakt om rond jouw inhoud te ontwerpen.

Voordelen van Webflow

Visuele editor

Webflow biedt een krachtige visuele editor die het mogelijk maakt om professionele websites te ontwerpen zonder diepgaande kennis van coderen.

Responsief ontwerp

Het platform maakt het eenvoudig om responsieve websites te creëren die er geweldig uitzien op alle apparaten, een essentiële functie in de huidige mobiel-gecentreerde wereld.

Aanpassing

Webflow biedt uitgebreide aanpassingsopties, waardoor gebruikers hun site kunnen aanpassen en afstemmen op hun specifieke behoeften en merkidentiteit.

CMS-mogelijkheden

Het ingebouwde CMS is flexibel en gebruiksvriendelijk, wat het beheren en publiceren van inhoud makkelijker maakt, ideaal voor blogs, portfolio's en e-commerce sites.

SEO-vriendelijk

Webflow heeft ingebouwde SEO-hulpmiddelen die helpen bij het optimaliseren van websites voor zoekmachines, wat essentieel is voor online zichtbaarheid.

Hosting

Webflow biedt hostingdiensten die bekend staan om hun betrouwbaarheid en snelheid, en zorgen voor goede prestaties van de websites die op hun platform worden gehost.

Regelmatige updates

Het platform wordt continu bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen, waardoor het voorop blijft lopen in webdesigntechnologie.

Leermiddelen

Met bronnen zoals Webflow University hebben gebruikers toegang tot uitgebreide leermaterialen om hen te helpen het meeste uit het platform te halen.

Klaar om te starten met Webflow?

Neem contact met me op en we versterken je online aanwezigheid!

maak een online afspraak