Angelo Keirsebilck | NV Projectbouw
web development op maat.

NV Projectbouw

Voor duurzame en energievriendelijke appartementen aan de Belgische kust moet je bij NV Projectbouw zijn.

Diensten
Design
Development

Website met Craft CMS op maat ontworpen en ontwikkeld voor NV Projectbouw die zich specialiseert in unieke nieuwbouwappartementen aan de Belgische kust met focus op duurzaamheid. Download snel en gebruiksvriendelijk de brochures, plannen en het lastenboek van de projecten.

Bezoek website
Nv projectbouw phone image

Project module

De website van NV Projectbouw is nu optimaal ingericht om de toegankelijkheid van alle plannen, brochures en technische beschrijvingen te verbeteren. 

Waar het in het verleden voor NV Projectbouw een uitdaging was om deze elementen zelfstandig bij te werken, zorgt een nieuw ontwikkelde, op maat gemaakte module er nu voor dat het beheer van projecten en de bijbehorende documenten snel en eenvoudig is. Voor bezoekers is het daarnaast een fluitje van een cent om de gewenste informatie moeiteloos te downloaden.

Maatwerk

Alle bouwelementen van de website zijn zorgvuldig op maat ontworpen, waardoor klanten met gemak zelf pagina's kunnen samenstellen. Deze pagina's zien er niet alleen altijd esthetisch aantrekkelijk uit, maar blijven ook trouw aan de unieke huisstijl van het bedrijf. Dit zorgt voor een naadloze en professionele presentatie op alle fronten.

Goed zichtbaar op alle apparaten

mobile
Nv projectbouw responsive mobile min

Samen een project starten?

Neem contact met me op en laten we samenwerken aan het versterken van je online aanwezigheid.

maak een online afspraak