Angelo Keirsebilck | Craft CMS
web development op maat.

Craft CMS

Craft CMS biedt een eenvoudige manier om zelf de content van je website te beheren. Ontdek de voordelen van het gebruik van Craft.

Maatwerk

Met Craft CMS is het mogelijk om maatwerk te leveren van uitzonderlijke kwaliteit, waardoor jouw website een uniek karakter krijgt. Door de flexibiliteit van Craft kunnen we op een efficiënte en effectieve manier jouw persoonlijke stijl en merkidentiteit tot uiting brengen op de website.

Op deze manier creëren we samen een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitstekend aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Live preview

Dankzij de fantastische live preview functie van Craft CMS, kun je direct zien hoe jouw aanpassingen de pagina beïnvloeden. Dit bespaart kostbare tijd en voorkomt dat je heen en weer moet schakelen tussen verschillende schermen.

Hierdoor kun je je volledig concentreren op het maken van de gewenste aanpassingen, terwijl je tegelijkertijd een real-time preview van de veranderingen hebt. Dit stelt je in staat om met vertrouwen en efficiëntie te werken.

Waarom kiezen voor Craft CMS

Meertaligheid

Met Craft CMS is het mogelijk om elk woord te vertalen en te lokaliseren voor een onbeperkt aantal websites, talen en landinstellingen. Zo kun je eenvoudig internationaal uitbreiden.

Handige drag & drop

Elk element op de website kan op een intuïtieve manier worden verplaatst, waaronder afbeeldingen, menu-items en content blokken.

Veilig

Craft CMS wordt regelmatig bijgewerkt met beveiligingsupdates en wordt vertrouwd door gerenommeerde bedrijven als Microsoft, Apple, Reddit, Adobe, BigCommerce, Netflix, AT&T, McDonald's en Dell, evenals door talloze overheids-, financiële en educatieve organisaties.

Schaalbaar

Start met een landingspagina en voeg vervolgens pagina's en functionaliteiten toe, en eindig indien nodig met een volledige webshop. Craft CMS biedt de flexibiliteit om op elk gewenst moment op te schalen.

Voor elk bedrijf

Craft CMS is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote ondernemingen.

Gebruiksvrien­delijk

Het aanpassen van de content op de website is buitengewoon eenvoudig en vereist geen enkele vorm van technische kennis.

SEO vriendelijk

Craft CMS is een favoriet onder de zoekmachines, wat ervoor zorgt dat jouw website beter scoort dan die van je concurrenten.

Bestands­beheer

Maak je geen zorgen over afbeelding formaten. Achter de schermen worden afbeeldingen automatisch geschaald en geconverteerd naar het juiste formaat.

Speciaal ontworpen pagebuilder

Met Craft CMS als basis kan ik jouw website voorzien van een op maat gemaakte pagebuilder, zodat je zonder technische kennis de content van je website gemakkelijk kan beheren. Hierdoor heb jij de controle over de inhoud en layout van je website en kan je deze altijd up-to-date houden.

De technische achterkant

Tailwind CSS

Tailwind CSS is een krachtig CSS-framework dat wordt gewaardeerd vanwege zijn efficiëntie en flexibiliteit. Het biedt een uitgebreide set aan herbruikbare CSS-utilities, waardoor ontwikkelaars snel en productief kunnen werken. Met Tailwind CSS kunnen op maat gemaakte ontwerpen worden gemaakt zonder beperkingen, en het onderhoudsgemak wordt vergroot door de focus op herbruikbaarheid.

Alpine.js

Alpine.js is een lichtgewicht JavaScript-framework dat steeds populairder wordt vanwege zijn eenvoud en flexibiliteit. Het stelt ontwikkelaars in staat om interactieve functionaliteit aan webpagina's toe te voegen.

Vite

Vite is een modern, snel en lichtgewicht build-tool en ontwikkelingsserver voor webapplicaties. Met zijn eenvoudige configuratie, snelle starttijd en geoptimaliseerde ontwikkelingsworkflow is Vite een geweldige keuze voor ontwikkelaars die efficiënt en productief willen werken bij het bouwen van moderne webapplicaties.

HTMX / Sprig Plugin

Sprig is een elegant en reactief Twig-componentframework voor Craft CMS gebaseerd op HTMX. Met Sprig kun je reactieve componenten creëren vanuit Twig-templates en/of PHP-klassen. Het biedt een gestroomlijnde en intuïtieve manier om dynamische en interactieve functionaliteit toe te voegen aan je Craft CMS-projecten.

Modulaire template structuur

Een modulaire template structuur in Twig verwijst naar het organiseren van templates in afzonderlijke modules of componenten, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt en hergebruikt. Deze structuur bevordert de herbruikbaarheid, onderhoudbaarheid en flexibiliteit van de codebase.

Standaard plugins

Sommige plugins zijn erg nuttig voor het realiseren van een kwalitatieve Craft CMS website en worden daarom standaard geïnstalleerd.

Blitz

Blitz is een intelligente plugin voor Craft CMS die zorgt voor statische pagina caching. Dit resulteert in razendsnelle websites met een aanzienlijke vermindering van de server response tijd. Met Blitz wordt de performance van je website drastisch verbeterd, wat leidt tot een betere gebruikerservaring en hogere zoekmachine rankings.

Formie

Formie biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor het maken van formulieren en e-mailnotificaties. Met meer dan 45 integraties met third-party platformen, biedt het de mogelijkheid om bijna met alles te verbinden. Voeg bijvoorbeeld bezoekers toe aan nieuwsbrieven, maak leads in je CRM-pipeline of stuur automatisch formuliergegevens door naar Zapier.

SEOmatic

SEOmatic is dé ultieme SEO-plugin waarmee je op een gemakkelijke manier zelf jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines. Deze plugin biedt jou alle nodige tools om jouw website te laten scoren in de zoekresultaten.

Neo

Met behulp van handige functies zoals het hergebruiken, groeperen en beperken van velden en/of blokken biedt Neo een krachtige oplossing voor het opbouwen van de pagebuilder in Craft CMS.

Ook fan geworden van Craft CMS?

Optimaliseer je online aanwezigheid voor maximale impact.

maak een online afspraak