Angelo Keirsebilck | Werkwijze
web development op maat.

Werkwijze

Lees meer over de fasen in het proces. Elke stap is cruciaal en draagt bij aan het bereiken van een optimaal resultaat, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan

Stappenplan

01

Analyse & content bepaling

Voordat we starten met het ontwerpen en programmeren, organiseren we een gedetailleerde bespreking waarin we essentiële vragen doornemen. Dit proces stelt ons in staat om een diepgaand begrip te ontwikkelen van jouw onderneming, de doelgroep, en de cruciale inhoud die nodig is voor de website.

02

Design

Na een zorgvuldige analyse, zetten we de volgende stap naar het designproces. Ik begin met het zorgvuldig ontwerpen van een sleutelpagina, vaak de homepagina, omdat deze het fundament vormt van de website. Wanneer deze ontwerpversie voltooid is, presenteer ik deze aan jou voor feedback. 

Na jouw goedkeuring, gebruik ik de homepagina als leidraad en inspiratiebron voor het ontwerpen van de rest van de pagina's, zodat de hele website een samenhangend en aantrekkelijk geheel vormt.

03

Ontwikkeling

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, starten we met de ontwikkeling van de website. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je zelf de inhoud kunt beheren. De focus ligt op een naadloze weergave op alle apparaten en op technische optimalisatie voor de beste prestaties.

04

Opleiding + Content

In deze fase zet ik de website op in een testomgeving, die online is maar nog niet vindbaar door zoekmachines. Ik voorzie een training voor de klant over het beheren van de website, zodat je zelf content kunt toevoegen en wijzigen.

05

Website live + support

Voordat de website live gaat, voeren we een grondige, finale inspectie uit. Samen met de klant doorlopen we elk aspect van de website om te garanderen dat alles perfect functioneert en aan de verwachtingen voldoet. 

Bovendien bied ik na de lancering voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de website optimaal blijft presteren en eventuele vragen of behoeften efficiënt worden aangepakt.

Spreekt deze werkwijze je aan?

Neem contact met me op en laten we samenwerken om jouw bedrijf digitaal te versterken.

maak een online afspraak